Koder og smil funker ikke helt?

Hjem Forumet Papegoye.no Forslag til forbedringer Koder og smil funker ikke helt?

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #9358
  Thelemur
  Deltaker

  Er det flere enn meg som ikke får brukt smilene og menylinja over for å legge inn linker, bilder osv? Om jeg trykker inn kodene manuelt går det greit, men har blitt så bortskjemt med å bare tryke inn knappene, selv om det egentlig ikke er noe trøbbel å skrive inn kodene man evt trenger! (men så husker jeg selvfølgelig ikke kodene til smilene jeg liker best, hehe..)

  #134369

  Får dem ikke til å funke jeg heller. Kevin driver jo og endrer på ting i forumet, og det forandrer seg stadig. Det blir sikkert bra tilslutt! Men igår klarte jeg ikke finne svar-knappen, så jeg sendte han en mail, og da sa han at det var stadig vekk noe som forsvant for han 😀

  #134370

  Som Flamingo sier så er det stadig ting som skjer her.
  Jeg sitter og oppdaterer ting på baksiden av forumet og nettsiden, og ønsker å gjøre dette samtidig som dere skal få lov til å bruke forumet.
  Når jeg oppdaterer eller endrer en ting, så dukkr det som regel opp et nytt problem som også må fikses, and the story goes on…

  Nå skal det sies at selve forumet sliter litt, fordi den gamle siden jobbet sammen med forumet på en helt annen måte enn det jeg skal gjøre nå, men noe av «det gamle samarbeidet» henger igjen , og kødder ting til.
  Det er kanskje noen som lurer på HVORFOR jeg i det hele tatt gidder bruker tid å krefter på å endre og oppdatere noe som allerede funker?
  Vel…først av alt fordi jeg har lyst, men også fordi jeg ønsker å gjøre informasjonen og kunnskapen som faktisk ligger på dette forumet enda lettere tilgjengelig=)

  Og så for å svare på problemet:
  Jeg ser at smileys ikke funker, og finner fortsatt ikke feilen, men tror det har noe å gjøre med en kodesnutt jeg har lagt inn. Sjekker dette iløpet av dagen.
  Så må jeg jo få si at dersom manglende hurtigknapper på smileys er det største problemet jeg har i all kodingen, så er jeg på god vei=)

  .Kevin

  #134371

  Tror vi trygt kan si at det var greit at Kevin tok over driften, ikke vi, Thelemur! Da hadde det gått i surr da tenker jeg 😀

  #134372

  Tro meg… Det går i surr her og til tider;)

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.