Lage bur av Hemnes bokhyller

Hjem Forumet Papegøyer Bur og utstyr Lage bur av Hemnes bokhyller

Dette emnet inneholder 0 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av  Tez 3 uker, 4 dager siden.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #267506

  Tez
  Deltaker

  Jeg har to gamle Hemnes bokhyller som jeg enten må kvitte meg med, eller ombygge til noe annet. Derfor har jeg lekt med tanken om å bygge nytt og stort til dvergen min (som kan, men ikke vil fly så mye lenger pga en skade).

  Jeg tenker at det beste kanskje hadde vært å ha de rygg mot rygg og ta av det øverste panelet på sidene og ha noen form for netting eller noe slikt der.

  Jeg er ikke fryktelig flink med å komme opp med en plan for hvordan jeg kan gjøre det trygt, fint og lettvint å vaske, rydde og ordne med lekene hans. Jeg tenkte kanskje å ha den helt nederste delen som oppbevaring av mat og leker i hyller bak dører, med dør til buret som dekker hele fremsiden, med en mindre dør som kan legges horisontalt i selve døren lenger opp så han kan sitte der og kose seg.

  Tanker om dette? Alt av tips og råd settes pris på, og evt linker til DIY som er nøye detaljert hadde vært gull. Jeg har prøvd å finne how-to guider, men finner for det meste bare bilder av de ferdige burene, noe som ikke er til hjelp for meg.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.

Hopp til verktøylinje