Legges ned i April? NEIIIIII

Hjem Forumet Papegoye.no Forslag til forbedringer Legges ned i April? NEIIIIII

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 22)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #9228

  Håper inderlig at den beskjeden er en 1.april -spøk!!! For selv om FB nå tar over masse – noe jeg synes er leit, så kan det aldri erstatte et forum!!

  Her kan vi gå inn på gamle tråder og lese om andres erfaringer med alt fra bur, mat og alt vi andre kan trenge av hjelp når vi trenger det!!
  Og fortsatt bruke dette stedet. Annonsere på FB om at dette stedet finnes osv. For å få det opp igjen 8)

  Jeg er ingen dataperson så jeg kan ikke ta over.
  Men som sagt så håper jeg inderlig at dette er en aprilspøk!

  Hvis ikke det er det, er det riktig riktig trist 😥

  Dette er det siste flotte forumet med mye kunnskap 😛

  Ha en riktig fin 2.påskedag.

  Masse hilsner fra
  IsaMilla

  #132532

  må si meg enig med IsaMilla det hadde vært utrolig trist om dete forumet legger ned 😥 her er det så mange gode tråder med mye bra info om støre pippiper en undulater som er greit og lese 🙂 så håper dete bare er en spøk !!

  #132533

  Helt enig. Gruppa på facebook gir ikke det samme som forumet gjør. Det er nærmest umulig å følge med på innleggene ettersom de dyttes vekk og ikke er organisert på noe vis. Jeg er innom både her på forumet og inne på facebooksida hver dag, men foretrekker helt klart forumet. Problemet er at alle andre ser ut til å bruke facebook mer, så det føles til tider litt ensomt her inne. For forumets del var det kanskje en tabbe å opprette facebooksida, ettersom medlemmene «flyttet» dit.

  Her kan man søke opp informasjon, og lese trådene selv om det er lenge siden det ble skrevet, og å miste det arkivet blir kjempekjipt, ikke bare for min del med for alle nye papegøyeeiere som er her inne i det skjulte og leser. Selv var jeg daglig leser av forumet i flere måneder før jeg lagde bruker, og hadde jeg ikke hatt denne databasen å forholde meg til hadde det vært veldig trist. Nærmest alt av informasjon om papegøyer er på engelsk, så vil nødig miste den ene store norske muligheten til å suge opp informasjon!

  Har troen på at dette bare er en aprilspøk, men.. håper i allefall det, noe annet ville vært utrolig kjipt!

  #132534

  Vi satser på at noen vil overta slik at vi slipper å legge ned.

  DagH

  #132535

  Helt enig, Thelemur. Som jeg nettopp også skrev på facebook-sida (hø hø. Ironisk) så er forumet utrolig mye bedre, enklere å følge med på, og det er så masse nyttig og interessant info her inne. På facebook så er det jo bare en masse tilfeldige bilder og kommentarer på en timeline, ingen rød tråd å følge.
  Jeg bruker nesten bare forumet, liker ikke facebook til et sånt formål i det hele tatt. Selv om folk har fullt navn på facebook, og her heter man sånt som Flamingo eller Thelemur, så syns jeg likevel at forumet er mye mer personlig. Her blir man kjent med brukerne og papegøyene, på facebook er det så rotete.
  En annen ting jeg ikke blir helt klok på er om alt man evt poster på facebooksida, også vises for alle vennene man har, som ikke er medlem av gruppa. Jeg er ikke en sånn facebook-spammer, som insisterer på å fylle newsfeeden til alle vennene mine med tusen kommentarer på alt mulig. Tropefuglgruppa tror jeg er blokkert, sånn at kommentarer der inne bare vises for medlemmer, men usikker på papegøye-gruppa.

  #132536

  Det er akkurat det som jeg også mener: som Thelemur og Flamengo skriver. Det vil være såååå synd om dette blir borte 😥
  Men dere skriver om en gruppe på FB. Hvilken da?

  Her inne er det mer info og man kan lære av hverandre. Enig i at det blir mye mer hyggelig og man blir kjent på en annen måte.

  FB- er ikke et sted for å lære av hverandre nei!!!

  Håper inderlig at dette er en aprilspøk. Kommer tilbake imorgen DagH for å sjekke 😉

  #132537

  Jeg melder meg frivillig til å ta over, i samarbeid med noen andre, da jeg aldri har drevet noe forum før, og egentlig ikke aner hva jeg begir meg ut på 😆
  Jeg tenker at det verste som kan skje er at vi ikke får det til, men siden forumet likevel skal legges ned om ingen tar over, så har vi vel ingenting å tape på å gi det et forsøk?
  Vil du være forumkona mi, Thelemur? 😛

  #132538

  @Flamingo wrote:

  Jeg melder meg frivillig til å ta over, i samarbeid med noen andre, da jeg aldri har drevet noe forum før, og egentlig ikke aner hva jeg begir meg ut på 😆
  Jeg tenker at det verste som kan skje er at vi ikke får det til, men siden forumet likevel skal legges ned om ingen tar over, så har vi vel ingenting å tape på å gi det et forsøk?
  Vil du være forumkona mi, Thelemur? 😛

  Veldig gjerne! Ønsker ikke å se at forumet forsvinner, om vi så må drive det selv, hehe 😉
  Har heller ikke noe erfaring med slikt, men er helt enig, har ingen ting å tape på å prøve!

  (Nå er dette svært flaut om det faktisk ER en aprilspøk, men la gå.. i allefall får admin vite hvor mye forumet betyr for oss!)

  #132539

  Enig, det hadde jo vært pinlig. Da sitter de nok og skoggerler av oss akkurat nå, kan jeg tenke meg :mrgreen:

  #132540

  Dessverre er dte ingen spøk 🙄

  #132541

  Håper dere kan fortsette forumet om dette ikke er en aprilspøk 😀 Det ville vært kjempeflott. Jeg er en dust på data så jeg kan ikke hjelpe 😳

  Men kan dere skrive hvilken side på FB som dere snakket om?

  Ønsker dere en fin kveld 8)

  #132542

  gruppa heter Papegoye.no foreløpig, men kommer til å endre navn siden den egentlig ikke har noe med forumet å gjøre lengre 🙂

  #132543

  Takk Thelemur.
  Den har jeg ikke funnet. Har søkt på Papegøye osv men har ikke fått den opp. Da skal jeg gå inn der 😀

  Men håper inderlig at dere fortsetter her om ikke DagH har aprilspøk 8)

  #132544

  Dersom dette ikke er en spøk så kan jeg gjerne bidra med videre drift av forumet. Jeg kan php og webutvikling og har vært med på drift av forum på nett før. Dette er en relativt enkel jobb å fikse;) ta gjerne kontakt på post@kevin.no om det er av interesse;)

  #132545

  Fabelaktig flott Kevinlunde 😀

  Fikk bli med i gruppen på FB. Tusen takk DagH. Og ser at diskusjonen går fint (på FB)om å fortsette å ha dette fantastiske forumet.

  Jeg har hatt fugl innimellom hele mitt liv, kan litt, men ønsker å lære mer og lære om nye raser osv. Og om en pipp er syk er det så flott å se her inne om andre har opplevd noe lignenede. Så det ville vært utrolig trist om all denne kunnskapen fra så mange medlemmer går tapt!!!!

  Dette er blitt et oppslagsverk om det er noe man lurer på 8)

  Nå ser dere at vi er mange, mange som liker oss her inne selv om vi ikke er her hver uke. Så den som overtar vet også at jobben blir verdsatt håper jeg

  Ha en fin kveld 🙂

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 22)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.