Merkelig oppførsel (haster kanskje)

Hjem Forumet Papegøyer Helse trivsel og kosthold Merkelig oppførsel (haster kanskje)

Merket: 

Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av  lucasbl 2 år, 8 måneder siden.

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #267062

  karlfoseid
  Deltaker

  Hei! jeg har hatt papegøyen min (Bella) i noen år nå men jeg har aldri sett henne gjøre dette før og det er litt skremmende.
  for noen dager siden begynte hun å trykke veldig hardt når hun skulle bæsje så det ut som, litt som om hun skulle vært forstoppet. jeg så at hun bæsjet den dagen og tenkte at det ikke var noe mer å tenke på, men de siste par dagene har hun gjort det samme gang på gang. hun vender stjerten rett i været og lager litt hissige lyder som om hun helst vil være i fred og jeg kan tydelig se at hun trykker veldig hardt og at rumpa utvider seg litt. hun lager litt klunkelyder som virkelig er hjerteskjærende og hun glefser om jeg prøver å stryke henne.
  dette virker alvorlig i mine øyne men jeg er ingen ekspert så om noen vet hva dette er så setter jeg uendelig pris på hjelpsomme svar!

  #267205

  lucasbl
  Deltaker

  Kan det være forstoppelse? Eller noen tarmbetennelse? Jeg ville ha tatt hun med til legen hvis jeg var deg, i tilfelle det er noe alvorlig. Det kan jo også være noe så enkelt som at hun reagerer på noe mat hun ikke tåler som har ført til forstoppelse.

  God bedring til fuglen din 😉

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.

Hopp til verktøylinje