Ønsker å omplassere Ara Maracana

Hjem Forumet Papegøyer Generell papegøyeprat Ønsker å omplassere Ara Maracana

Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av  svenlb2606 2 år, 11 måneder siden.

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #264462

  eivindd
  Deltaker

  Det er med tungt hjerte at vi må gi fra oss vår kjære Ara Maracana, Jesper. Dessverre er en travel hverdag grunnen til at vi ikke kan beholde han og ønsker at noen som er glade i dyr og har bedre tid kan passe godt på han.

  Jesper er en Ara Maracana (dverg ara) gutt som er født 2.februar 2011. Han er livlig, flyvedyktig, sosial og veldig nysgjerrig. Jesper elsker å bade, stelle seg og kose seg i fanget ditt. Han snakker litt og er veldig glad i å le.

  Vi har hatt Jesper i snart 4 år og han har blitt tatt godt vare på. Han kommer godt overens med både kvinner og menn.Han er vant til å spise pellets og elsker nøtter og frukt.

  Jesper er ringmerket og DNA testet. Har også oppdrettsbevis.

  Medfølgende er også et 4 år gammelt stort Montana bur, sittepinner, leker og diverse utstyr.

  Vi ønsker å finne et godt hjem til han, så det er viktigere enn pengene. Hvis noen kunne tenke seg dette eller kjenner noen, så skrik ut.

  Eivind

  #266663

  svenlb2606
  Deltaker

  Hva med oss? Se http://www.kroknebbflyklubbnesodden.com, http://www.freeflightinternational.com, http://www.freeflightnorway.com og http://www.birdrecoveryinternational.com Jeg har gitt ut bok om temming og trening av papegøyer(se iBooks, m.fl. nettbutikker for e-bøker). Jeg er spesielt interessert i alle araer og bor landlig til. Se Svenning Bernstrøm på facebook. Der er bilder av «anlegget» til araene mine og annen info som sier litt om hvordan jeg driver på med papegøyer. Seriøs hilsen Svenning Bernstrøm 99100241

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.

Hopp til verktøylinje