Re:Bævre er blitt te-skje kjerring!!!!!!

Hjem Forumet Papegøyer Adferd og trening Leo + håndtemming = dubbing!!!! Re:Bævre er blitt te-skje kjerring!!!!!!

#77433

👿 svenlb2606, jeg ser hva du mener med innlegget ditt, men føler at dette var rettet mot min temming av Leo, noe som får meg til å bli noe sint. Det ser ut til at du har tolket innleggene mine helt feil. Og det virker som om du er sur og irritabel på innlegget, noe som får meg til å føle meg «angrepet». Skal de som er ferske i gamet komme seg et sted her, må de få lov til å spørre, selv om det er blitt nevnt 100 ganger før. De som har forfattet de gamle innleggene har kanskje nye erfaringer som er vesentlige i treningen. Dessuten er ikke alle faktorene like hver gang, noe som gjør at treningen på de forskjellige fuglene blir individuell, på tross av mange likhetstrekk. Slik jeg ser det, må man ha repetering for å oppnå progresjon inne på et slik forum ❗

Siden svenlb2606 ikke klarte å forstå det jeg hadde skrevet tidligere, må jeg vel gi det i te-skje, for å være på den sikre siden:

➡ Jeg sulteforer ikke Leo, jeg gir ham mat i mindre doser, slik at jeg må skifte hver eneste dag, slik at han venner seg til hånden min. Er det helg, starter jeg dagen med handa inni buret, med mat. Han er altid sulten om morgenen, så vil han ha mat der og da, så har han valget selv. Jeg sitter ikke med handa inni lenge når jeg holderpå med dette, nettopp fordi jeg ikke vil at han skal sulte. Jeg har gjort dette i samråd med tips jeg har fått her inne på forumet. Jeg prøver å gi ham noe fristende, når jeg vet han har lyst på!! Men som sagt, han blir sittende og dubbe på pinnen sin… noe frustrerende, og det gjør med usikker på hva jeg skal gjøre videre. Han har det han trenger av vitaminer og mineraler i buret sitt, så det er ikke dette det står på…!!!!!! Og så langt, ser det ikke ut til at dubbingen avtar noe særlig… :help!

➡ Og dette med biting som svenlb2606 skriver om, Leo biter ikke!! I hvertfall ikke enda, han er nær nok til å bite, men jeg er rolig med handa så han har ikke behovet for det, hvordan dette utarter seg når han blir tryggere og beveger seg mer rundt handa, er noe jeg får ta som det kommer. Jeg forventer at han skal «bite» meg etter hvert, det er en del av hans natur.

➡ Etter å ha snakket med de jeg kjøpte fuglen av, fikk jeg beskjed om at jeg kunne prøve å være mer frampå under treningen, slik at han ikke blir sittende å dubbe av… jeg fikk inntrykk av at jeg har tatt det for mye med ro under treningen…! Men hvor i all verden finne mellomtingen med å være frampå og press?? Jeg tror det er en hårfin-linje… har ikke lyst til å krysse den..

➡ ➡ Litt framgang har det vært siden det første innlegget her da… Det virker som om Leo har «senket» skuldrene, og er mer avslappet, noe som er vanvittig godt for oss rundt ham. Tidligere har han brukt en av lydene sine, og variert med volumet. Men for et par dager siden kom det flere nye lyder, skikkelig kose-lyder. Og gjett om dette gjorde godt for kropp og sjel
:ly!