Er det interesse for fugleforening/klubb i nord??

Hjem Forumet Papegøyer Generell papegøyeprat Er det interesse for fugleforening/klubb i nord??

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #266273
  Anonym

  Hei!

  Desverre fikk jeg vite at det kun er ca. 290 medlemmer registrert i tropefuglforeninger totalt i Norge, og det er ingen slik forening oppe i Nordland. Vil gjerne se om det er noen interesse for å danne noe slikt her oppe, kanskje primært i Bodø og områdene rundt for evnt. ha møter og treff? Eller kanskje for hele Nordland? Jeg vet vi er mange fugleeiere her oppe, om det så er kanarifugler eller ara papegøye, tropefugl er tropefugl og vi trenger nok å treffes for å dele erfaringer, møter, arrangementer og for å støtte opp fugleinteressen og kunnskapen. Det er også morsomt og sosialt. Kunnskapen om hold av selskapsfugler trenger også og økes, og en slik forening/klubb er perfekt for dette. Desverre er jeg selv mye syk og trenger hjelp til å igangsette en slik forening, men jeg gjør i alle fall en start. Har du lyst å hjelpe til og få igangsatt dette? Er dere interessert i og få til noe slikt? Gi tilbakemeldinger her inne! 🙂

  Siljan.

  #266662
  svenlb2606
  Deltaker

  Hei! Hvis dere får tak i folk, hva med å bli med som en klubb innenfor dette prosjektet? www. http://www.kroknebbflyklubbnesodden.com, freeflightinternational.com http://www.freeflightnorway.com Det handler om dresserte papegøyer som får fly inne og evt ute samt masse om det nyeste innen trening og stell. Alle papegøyer og mennesker er velkomne!

  Sjekk http://www.freeflightdenmark.com, de har kommet lengst og er noe vi kan strekke oss etter.

  #266706
  Anonym

  Hei! Kroknebb flyklubb ble prøvet ut her i Bodø av noen, uten hell. Vi er nå i ferd med å danne en tropefuglforening for Nordland, og er godt i gang med det. Skjekk ut Nordland tropefuglklubb på facebook. Er ikke så mye som skjer foreløbig, men vi er i gang og skape noe.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.