Lære papegøyen å prate.. Tips Nyttig app!

Hjem Forumet Papegøyer Adferd og trening Lære papegøyen å prate.. Tips Nyttig app!

Viser 4 innlegg - 1 til 4 (av totalt 4)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #9687

  Jeg har en artig app på mobilen som heter TYPTT repeater . Den er laget slik at du kan snakke inn enkle ord og sette på repeat hver 1-2-3 min osv.. Etter eget ønske..
  Papegøyer lærer best når vi selv er sammen med dem og repeterer god morgen hver dag.. Natta føre vi slukker lyset osv.. Men denne appen fungerer også.. Amigo har lært noen ord av den.. Ikke dum den.. Bare et lite tips.

  #138195

  Kult. Det er gøy med app’er altså! Ingen av mine snakker, og Tico gidder bare å kopiere nymfelyder, så her i huset blir den nok ikke noe suksess. Men en genial app for alle dere med fugler som kan prate 🙂 takk for tips!

  #138196

  Det finnes mye rart der ute …………… La det heller komme naturlig enn å sette på lyder på repeat og ikke la stakkarsen/e få fred fra samme lyden x-antall ganger over lengre tid.

  #138197

  Jeg hadde nok heller ikke villet sette på en slik app, jeg syns det er morsomst med de lydene og ordene de lærer seg naturlig. Da kan man få seg noen ordentlige overraskelser («høres jeg virkelig sånn ut??») Og det må da bli slitsomt å høre samme strofen igjen og igjen, tenker jeg?

Viser 4 innlegg - 1 til 4 (av totalt 4)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.