Merkelig adferd

Hjem Forumet Papegøyer Adferd og trening Merkelig adferd

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #9709
  Tez
  Deltaker

  Nymfen min begynte nettopp med en adferd jeg ikke har sett før. Jeg ‘tror’ det er en gutt basert på hvor sterk fargen er i ansiktet, men han er bare ca 6 mnd gammel, så det er mulig jeg tar feil.

  Han begynte plutselig å bøye seg framover/stikke halefjærene opp. Først på en pinne, så gikk han i bånn av buret og stakk rompa i været. Deretter gikk han inn i et hjørne i bånn av buret og fortsatte.

  Jeg har en mistanke om at han egentlig er en hunn siden det ser ut som om han presser med magen, type legge egg. Men igjen, jeg har aldri sett han fra den vinkelen (bakfra under halen til magen). Han lager også søte små korte pipelyder/squeaks. Noen som har noen peiling? Er Tilo egentlig Tila?

  #138323

  Nymfer vet jeg ikke mye om, men det høres jo ut som hormonell adferd hvertfall! Håper du får svar fra en nymfe-ekspert! 😀

  #138324

  Sånn gjør jentenymfene mine også. Det er parringsadferd, hun venter på å bli bestiget. Ikke klapp eller kos med henne når hun er sånn, de oppfordrer til mer og de blir frustrerte.

  #138325

  @Tez wrote:

  Han begynte plutselig å bøye seg framover/stikke halefjærene opp. Han lager også søte små korte pipelyder/squeaks. Noen som har noen peiling? Er Tilo egentlig Tila?

  Sånn har Pia gjort i flere år, og da får hun masse kos….stryker henne med hele hånden over ryggen/vingene fra nakken og ut over halefjærene….etter noen minutter er hun fornøyd 😉

  Er ikke dette egentlig ganske normalt ?

  #138326
  theresacolange
  Deltaker

  Joda, det er nok helt normalt. Men med tanke på at jeg hadde en gutt, begynte jeg å lure. Men tydeligvis er Tilo en Tila istedenfor 😛 Artig med en jente med så sterke farger!

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.