Opplasting av bilder fra telefonen

Hjem Forumet Papegoye.no Forslag til forbedringer Opplasting av bilder fra telefonen

Viser 10 innlegg - 1 til 10 (av totalt 10)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #9591

  Syntes det er veldig kjipt at man ikke lenger kan laste opp bildene til forumet via tapatalk slik man kunne før. Alle bildene jeg har er på telefonen så det hadde vært så urolig kjekt å kunne laste dem direkte opp til forumet fra telefonen. Blir det mulig igjen tro???

  #137474

  Jeg aner ikke hva som skal til for å få det til igjen… Det må den som eier domenet osv finne ut av. Men på iPhone går det å installere photobucket som app, og da laster man bildene opp direkte fra telefonen, og så kan man bruke photobucketlinkene i postene. Det fins sikkert app til android telefoner og.

  #137475

  Har den appen til photobucket jeg også. Men det er også mulig å laste opp fra telefon til photobucket uten app ved å sende bildene som vedleggene som mail. Det gjorde jeg før jeg oppdaget appen, litt mer tungvindt ettersom man må laste ett og ett bilde med det funker fint! Du får i allefall en personlig mailadrese du sender til, så havner de i automatisk i biblioteket.
  Fordelen ved å bruke photobucket er at alle kan se bildene uavhengig av om de sitter på pc eller mobil, jeg har i allefall store problemer med å se bilder som har blitt lastet opp direkte til forumet.. 🙁

  #137476

  Hmm….så vidt jeg kan se så er det fullt mulig å bruke tapatalk til bildeopplasting…
  Skal sjekke alt igjen for sikkerhetsskyld, men det skal funke.

  .Kevin

  #137477

  Jeg kan det i allefall.. Kanksje tapatalk har en kvote for sine brukere?

  #137478

  Veldig lett å laste opp bilder til photobucket via den appen da! Men kanskje mer trøblete å få dem fra photobucket over til forumet hvis man ikke bruker pc? Jeg har aldri prøvd, jeg bruker bare pc (gidder ikke sitte og fomle på den bittelille skjermen på telefonen)

  #137479

  Gjør en liten test…

  #137480

  Det gikk! Supert 🙂 Lucky har akkurat tatt en dusj 😉

  #137481

  Søte og rufsete Lucky!

  #137482

  Det går fint an å kopiere link fra photobucket og inn på forumet, meen, da bare et og et bilde slik som på pc, så fra telefonen innebærer det å lukke og åpne apper.. Men om man hovedsaklig bare vil ha bildene fra telefonen over til photobucket, så slipper man styret med kabler og overføring til data først!

Viser 10 innlegg - 1 til 10 (av totalt 10)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.