Problem ved opplasting av video fra tlf…

Hjem Forumet Annet SnikkSnakk Problem ved opplasting av video fra tlf…

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #8994
  AHL
  Deltaker

  Jeg holdt på å overføre videofilmer fra telefonen til pcn. Jeg er alltid litt usikker på den tekniske delen der da, og da jeg hadde lastet over en film til pcn, og dobbeltklikket på den, var spørsmålet for neste steg bla.andre dette; «KONVERTER OG KOPIER» uten å vite hva det innebar valgte jeg det alternativet. Det resulterte i at filmen er lagt inn iblandt BILDENE mine som en mappe, med nummeret

  PB36472.tmp ..>
  PHONEFILES ..>
  VELG PROGRAM SOM SKAL BRUKES TIL Å ÅPNE FILEN ..>
  WINDOWS MEDIA ..>

  så får jeg tilslutt denne meldingen; «KAN IKKE SPILLE AV FILEN.DET KAN HENDE AT SPILLEREN IKKE STØTTER FILTYPEN ELLER KODEKSEN SOM BLE BRUKT TIL Å KOMPRIMERE FILEN.

  Spørsmålet mitt er; har jeg ødelagt filmen eller kan denne «konverterte» «komprimerte» filmappen gjøres om til film igjenn? Den ble slettet fra tlf.da den ble overført og det var den siste filmen jeg tok av Rubi. :'(:! Noen som vet?

  #130511

  Hvilken filtype er filmen i? Bruker VLC selv, pleier å kunne åpne de fleste filtypene(noe jeg synes windows mediaplayer er veldig dårlig til). Om ikke kan du søke etter avspillere eller programmer som kan konvertere fila til en type du kan bruke 🙂

  #130512

  Når du konverterer filmen, endrer du filtypen filmen er lagret i. Fra telefonen er den sikkert mp4 tenker eg. Når du komprimerer endrer du fil-størrelsen og det går enten utover kvalitet, eller så «pakker» du den sammen i ei ny fil, gjerne som du må ha eit spesielt program for å pakke/pakke opp.

  Du har nok ikkje ødlagt filmen din, men det er som Thelemur skriver, du må finne ein avspiller som søtter filtypen. VLC støtter dei aller fleste, mens Windows Media Player må du laste ned tillegg til, altså «Codex» for å kunne spille av enkelte fil-typer 😉

  Blei du litt klokere?

  #130513

  Takk for svar 😀
  Ja jeg skjønner. Det står ikke spesifisert filtype utover dette som står under dokumentikonet. Kikket litt på filåpnings program muligheter på nettet, men huff det var mye lugubert der!, antivir.programmet mitt viste mange røde kryss og gule utropstegn ved en del av de linkene jeg fannt. Får vente til jeg finner en løsning med den filen. Skal sjekke ut VLC. Takk for tipset.

  Det var en sein kveld i vår, leggetid, Jaco satt på kneet mitt og sutta på tunga si og så så nusselig ut mens Rubi trippa rundt på glassbordet forran meg, og forsøkte å få tak i tåa mi som lekte til han under glassplaten. Når han ikke klarte å gripe tåa mi med nebbet eller foten sin, så strakk han foten sin opp og nippa seg selv i tåa, han var bare så kostelig og søt.

  Vel vel, takk for rådene da dere 🙂

  #130514

  Kan anbefale VLC på det sterkeste. Den er veldig enkel å bruke, tar nesten alle filtyper og er virusfri! 🙂

  Kan lastes ned her: http://www.videolan.org/vlc/ (gratis vel og merke)

  #130515

  Waoo, takk for hjelpen Odd Arne 😀

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.