Rubinas hjemmeside

Hjem Forumet Papegøyer Dagbok Rubinas hjemmeside

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 68)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #8149
  eli
  Deltaker

  Nå har jeg hatt to kjedelige dager i strekk. Mamma har hatt besøk, og da må jeg sitte i buret!!! Kiiipt 😥 Det er av og til noen teite folk her som ikke liker fugler og det går alltid ut over meg. Jeg synes sånne kunne holde seg hjemme hos seg selv!
  Først måtte jeg sitte i det store buret mitt og derifra kan jeg se stuen, men siden jeg ikke fikk lov til å komme ut begynte jeg på klagesangen min. Den hjelper meg når jeg er irritert, for etter en stund blir jeg sluppet ut! Men ikke i går, da ble jeg istedenfor puttet inni soveburet mitt, med burdøra nede. Noe som bare skjer om natta? Om dagen bruker jeg jo det buret som kontor hvor jeg makulerer alt av papp som mamma putter inni der. Gøy egentlig! Og jeg er skikkelig flink til å makulere, altså! Men,i går var det ikke noe gøye å «være på kontoret», ikke gadd jeg å jobbe heller, for jeg ville bare ut å hilse på disse teite folka som ikke liker meg. Så jeg prøvde å trenge meg ut, og det endte med at jeg satt dønn fast! Etter lang tid var det en som oppdaget at jeg satt fast med hodet og ikke kom meg løs. Heldigvis ropte hun på mamma som ble ganske forskrekket, heldigvis, det hadde hun godt av, men hun klarte også, heldigvis, å få meg løs. Mamma er ganske grei sånn, får ikke så lett panikk lissom….Men tror du jeg fikk komme ut eller…. neida….. 👿 Ikke før de fleste var gått. Men å stikke hodet ut der en gang til, det gidder jeg ikke!
  Men i dag er det bare oss hjemme og da har jeg hele huset for meg selv. Deilig. Da elsker jeg å sitte på pidestallen min og skue utover hagen og dalen og se på alt som rører seg utenfor. Et par ganger har jeg ramla ned, aner ikke hvorfor, og blitt liggende mellom plantene til mamma. Men hun har klart å fiske meg opp igjen og hjulpet meg på plass. Litt flaut egentlig, men siden jeg er født rød i toppen ser hun ikke at jeg rødmer.
  Og jeg er blitt så flink til å fly, tar både høyre- og venstresvinger så lett som ingen ting. Men mamma kaller meg for transportflyet når jeg kommer susende!
  Ellers har jeg fått forfremmelse på jobben, mamma har satt frem en stor, tung skål til meg oppå et skap, utenfor kontoret mitt, med masse knapper og trådsneller og småsteiner som jeg må sortere, og så kaster jeg ned på gulvet det vi ikke skal ha.

  #118962

  Artig å lese 😆

  #118963

  hæli å lese.

  #118964

  😆 Godt du er en flink makulatør/sorterer, Rubina! 😀

  #118965

  Koselig lesing Eli av en «spesiell» fugl 😀

  #118966

  I dag klarte jeg å overraske mamma. Da vi satt og spiste frokost, deilig nøtter, fikk jeg en stor, hel, men ferdigknekt pekannøtt, sånn som ligner på valnøtt vettu. Den var så stor at jeg ikke fikk hele i munnen og da måtte jeg ta den i foten og spise meg innover. Det var da mamma ble litt paff, for hun tror jo ikke jeg kan det derre! Selvfølgelig kan jeg bruke foten jeg som andre papegøyer! Det er bare det at jeg ikke trenger det fordi mamma alltid gir meg så små biter at de passer i munnen! Og da trenger jeg jo ikke bruke foten. Att de går an, asså! Men jeg er litt utså altså, for jeg har jo ikke akkurat veldig mye trening å stå på ett bein å spise!
  Ellers syns jeg mamma er litt teit, så jeg har bitt etter i flere dager henne. Hun har egentlig ikke gjort noe, men JEG er litt sur for tiden og da er det godt å ha noen det kan gå utover, og hun tåler en støyt har jeg skjønt! Jeg aner egentlig ikke hvorfor jeg er litt hissig, men slik er det bare…… Når jeg har tyrannisert henne lenge nok får jeg meg en lusing, så da roer jeg meg litt en stund.
  Nå har jeg faktisk sittet og furtet i soveburet mitt i flere dager og synes egentlig det har vært litt kiipt å være meg, så i dag her jeg bestemt meg for å bli grei igjen. Derfor ville jeg spise frokost med mamma i dag, og det lønte seg jo tydeligvis. For nøttene hennes er så innmari go’e!
  Og det er jo egentlig koseligst når vi er venner og jeg kan sitte på skulderen hennes og bli med på jobben! Men å slutte med å plage han teite hundbroren min, det vil jeg ikke!

  #118967

  😆

  #118968

  😆

  #118969

  Artig lesestoff dette her. 😆

  #118970

  😆

  #118971

  I dag irriterte mamma meg! Hun skulle på død og liv dytte en papp inn i «kontoret» mitt når jeg satt i åpningen. Men jeg gadd faktisk ikke å makulere mere, og da hun ikke skjønte det beit jeg henne ganske enkelt i tommelen. Jeg skal si hun trakk hånda fort bort!!! 😀
  Det kom noen fraser fra nebbet hennes og hun forsvant ut på badet der jeg pleier å bli dusjet! Og så viste hun meg finger da hun gikk forbi meg! Jeg tror ihvertfall at det var finger! Men den var diger og hvit! Så faktisk ut som en bandasje! 😳

  #118972

  Oh.
  I dag har jeg gjort det så fint i «hulen» min.
  Jeg har begynt å kalle arbeidsplassen/soveburet for Hulen. Etter å ha makulert en haug med gråbrun papp m.m. synes jeg det ville blitt så fint med litt farver. Så tenkt så gjort; -jeg har jo masse fine farger i fjærene, så da bare tok jeg å nappet dem ut og la pent rundt oppå pappbitene inni hulen min. Det ble så fint og hjemmekoselig, altså!
  Men da mamma kom å fikk se hvor fint jeg hadde gjort det, ble hun veldig sørgmodig i øynene?!

  #118973

  åå måkke pynte med egene fjør Rubina 😐

  Hehe morsom tråd du har laget Eli 😆

  #118974

  I dag har mamma vær skikkelig kiip. Ikke får jeg den maten jeg vil ha heller. Hun vil ikke gi meg frø, bare den hersens frukten og rognebær! Og da blir jeg innmari sur.
  Og ikke ville hun la meg få lov til å hjelpe henne inne på kontoret vårt heller. Hun holdt på med sånt knitrepapir som lager sånn artig lyd som jeg bare må bite i. Og så hadde hun mange lange, fine snorer som hun surra rundt dette papiret. Men tror du jeg fikk lov til å bite i det? Å nei da! Da tok jeg å bet henne i tåa isteden. Hun har sånne fine sko med huller i og de er så lette å bite seg fast i. Men hun bare hyler når jeg henger meg i dem. Men når hun er kiip blir jeg sur og da prøver jeg hele tiden å erte henne ved å bite i øre eller tygge på håret hennes. Og da blir hun enda surere!
  Så i dag har mamma ikke vært til å være i hus med. Og jeg har ingen andre steder å være! Og ikke nok med det, til slutt ble jeg putta inn i buret mitt! Men jeg vil IKKE spise maten min. Lurer på hvor lenge hun har tenkt å plage meg!

  #118975

  Hahahahaha!!!!! 😆 Du er morsom du, Rubina!
  Lurer på om pakkene (og juletreet for den saks skyld) får være i fred i år, eller om det kommer til å være «gnagehull» på alle pakkene? 🙄
  Vår første jul med Pepito, så jeg er veldig spent!

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 68)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.