Snupi´s dagbok.

Hjem Forumet Papegøyer Dagbok Snupi´s dagbok.

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 32)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2175

  Nå har fuglene fått eget rom her og det virker som om de stortrives 🙂 Araen surmulte litt de første dagene,men går bedre nå.T.o.m Benny som var så sur og grinete er bedre nå.Nå får de helt ro natten.Og jeg kan få gjort litt uten og drasse rundt på Gizmo hele dagen he he.

  #43351

  dette tror jeg blir veldig bra Anne 😀

  #43352

  Ja godt at de trives der.De små får gå inn og ut av buret som de vil.Men tør ikke det med araen.Greit og ha dem under oppsikt når alle er ute.

  #43353

  Tenk Jeanette som har trodd hun ikke kunne fly på nesten 1.5 år,raser avgårde her nå 🙂 Har nok lært av Benny he he.Araen var vingeklippet da han kom her,men også han flakser rundt.Her elsker de cashewnøtter og sukkererter.Nå de oppdager det på kjøkken,så er de som noen propeller inn for å forsyne seg.Må faktisk gjemme det av og til.Jeanette blir helt vill når hun hører det knitrer i posen.

  #43354

  Går greit her etter at Benny flyttet.Og Benny er jo en helt annen fugl i det nye hjemmet 🙂 Men ett problem mindre og vips ett nytt dukker opp 🙂 Jeanette er sååååååååå sjalu på araen at hun flyr på ham.Og Gizmo skriker og stikker av he he.En gang holdt han på og ramle oppi vaskebøtten 🙄 Når de begge er ute så må jeg ha Gizmo i nærheten av meg,for ellers så angriper Jeanette ham 😯 Trodde virkelig at det skulle vært motsatt,men virker som om jo mindre de er jo tøffere.

  #43355

  kan ikke være hun er litt vårgal? mange hunner som og kan bli litt mongo 😆 hvis ikke er hun vel bare typisk amazon,vil ha ting på sin måte 😆

  #43356

  Uff i dag ble jeg så lei meg at tårene kom.Jeg og Jeanette har hatt ett supert forhold siden dag en,men i dag kvakk jeg og for opp da hun veltet noe og hun ble skremt av meg.Da hun kom på fingen etterpå så spredde hun ut halefjærene og bet meg.Da jeg satte henne fra meg hoppet hun i nakken og bet.Jeg ble helt 😯
  Tenkte med skrekk og gru at hun kanskje ville fortsette å være slik.Og at tilliten vår hadde blitt brutt.
  Så måtte jeg bare overse henne en god stund og så kom hun endelig bort for å få kos,som om alt var tilgitt.Gjett om jeg ble :ly!

  #43357
  AHL
  Deltaker

  🙁 Jaco også må markere når han er krenket av ett eller annet, og det er alltid like sårt, men heldigvis er de tilgivende og. 😆

  #43358

  Ja heldigvis for det.Var ikke mye moro nei.

  #43359  #43360

  åå så godt å se Gizmo igjen,han er så nydelig 😀 Hvordan går det mellom han og Jeanette nå ?

  #43361

  Jo alle er løs på rommet og det går bra helt til jeg dukker opp he he.Da skal Gizmo tas 🙄 Så må være på vakt når jeg er i nærheten for da kan det gå vilt for seg.Men er nok bare for å demonstrere hun gjør det,skal ha matmor for seg selv.Hun er snill med de små og skal mate dem.Gizmo er livredd for dem også 😆 Kommer de for nærme han lager han slike raaaahhhhhh lyder he he.

  #43362

  #43363

  nåh så fint bilde av pippene 😀

  #43364

  Flotte bilder av fiiiine fugler 🙂 Jeg blir alltid litt overrasket over å se hvor laaaaang stjert araene har 😆

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 32)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.