Yoshi trår til

Hjem Forumet Papegøyer Dagbok Yoshi trår til

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 108)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2010

  begynner med et lite kvasst innlegg i dagboken jeg da. Burde vært i seng for lenge siden. om 13 timer gifter jeg meg. Men må få ut litt frustrasjon. Har løpt rundt i hele dag. Alt er på plass. Så sånt sett er det bare morgendagen igjen. Men er så irritert på svigermor. Idag fikk jeg høre at hun har laget/ skal lage kjøttkaker til noen i familien hennes. Helt uten at vi har fått vite noenting. Siden jeg er vegetarianer ville jeg helst at alle skulle få vegetarmat, men det ble fisk istedet. Og fordi noen ikke liker fisk, lager hun kjøttkaker til dem! Som sagt helt uten at vi har fått vite noe, og uten tanke på at noen fra min side heller ikke nødvendigvis er så glad i fisk. Men det er nå en gang slik at det faktisk ble fisk. Og man lager ikke ekstra pølser og pommes frites de til voksne «barna» som ikke vil spise fisk. Kongen har spist på det stedet, jeg tror nok at fisken er bra nok for alle sammen om den er bra nok for han. Hadde de vært allergisk mot fisk, eller av etiske grunner ikke spist fisk, så kunne de jo sagt det da de svarte på invitasjonen. Så hadde vi fikset noe.
  Det er et bryllup! Ingen barnebursdag!

  #40911

  Og jeg er helt enig med deg. Tør ikke si for mye, men det er respektløst av svigermor å lage ekstra mat til en slik anledning. Det er et bryllup, med mange gjester, om ikke de liker maten så får de la den ligge på tallerkenen eller bare spise den uten å protestere. Har vært i bryllup selv hvor jeg ikke likte maten, flyttet diskret fisken over på tallerkenen til stefaren min så var det ordnet (nevner ikke et annet bryllup hvor bestevennen min måtte stoppe meg fra å spise en hvitløksbefengt fiskesuppe, var jo ikke klar over at det var hvitløk i og de stakkars servitørene visste jo ikke hva godt de kunne gjøre for meg)

  Men :ly! om få timer blir du fru
  Jeg og mine dyrlige samboere ønsker deg lykke til på den store dagen, og håper det blir en fin og minneverdig feiring

  #40912

  ja tenk at nå gifter du deg snart,masse lykke til 😀

  #40913
  PollyBird
  Deltaker

  Hehehe…..dette var da litt morsomt egentlig, og umåtelig frekt! Hadde svigers gjort det i mitt bryllup hadde jeg klikket!!!
  Men uansett; tillykke med dagen, det blir nok helt kanon!!! 8)

  #40914

  Uff. Lite søvn. Glad dere er enig med meg. Har hatt fæle drømmer i hele natt.
  Men for å gjøre ting verre var André plutselig enig med sin mor. I tillegg røykte han og hadde sånn lugg som da spiderman ble ond.
  Og jeg var i tottene på svigermor. Prøvde å forklare at hele poenget med å ha fisk var at jeg ikke ville ha kjøtt i mitt bryllup.
  Sa til min forlover på vei til frisøren at jeg egentlig hadde lyst til å utsette bryllupet. Men vi ble gift, for i neste øyeblikk satt vi ved maten og André sa han vurderte å ta litt kjøttkaker han også. Da sa jeg klart og tydelig at gjorde han det, ble vi kilt!

  Han spiser vegetar mat han også fordi han synes at vi skal ha lik mat.
  Jeg fikk jo noe skalldyr i min søsters bryllup, og det har jeg aldri likt. Men tok ikke med en hot dog av den grunn.
  Og jeg aner jo ikke selv hva jeg faktisk får å spise. Fikk høre noe om linsekaker, så det kan jo bli spennende. Våknet en time før jeg trengte, men da tar jeg heller en bedre frokost. Er ikke nervøs for noe annet enn de kjøttkakene. Håper André klarer å snakke henne til fornuft idag.

  #40915

  hehe. man skal grue seg litt før bryllup, det er bare sundt 🙂 og da tenker jeg på deg i dag, øsnekr deg lykke til og gratulerer så mye!
  Gleder meg til å høre om det senere 😀

  #40916
  PollyBird
  Deltaker

  Hehe…høres ut som nervene ligger litt utenpå også ja. Mye styr på slike dager, men de blir fantastiske og verdt alt strevet til slutt!
  Glem kjøttkakene du, og ta deg en ekstra god bit av fisken, så kan de kjøttkakespisende gjestene skjemmes litt. 8)
  Hurra for deg!!! :yeah!

  #40917

  Nå er vel selve bryllupet over og festen i gang, men ønsker deg all mulig lykke videre 😀 Og lykke til med middagen. Det var respektløst av din svigermor. Men forhåpentligvis er alt glemt akkurat nå 😀 Gleder meg til å høre «alt» om bryllupet og alt du ellers kunne tenke deg å fortelle…

  #40918

  åj! så ikke denne jeg! Gratulerer til deg og mannen din! 😀

  #40919
  AHL
  Deltaker

  😀 Gratulerer Yoshi og Andre, må dere få et godt liv sammen 😳 😥 uff..snuf..øhh 🙂 😀 😀 :yeah!

  #40920

  Takk skal dere ha. Bryllupet var kjempeflott. Kjøttkakene ble smuglet inn de, men jeg slapp visst å betale for de 3 som fikk den maten. Så det er jo greit. Men alle syntes maten var kjempegod. Selv de som ikke spiser fisk til vanlig. Derfor irriterende at noen påstår at de ikke liker det uten å ha sett maten en gang.
  André og jeg spiste en linsekakegreie. Var god den også. Men kjolen satt såpass tett at det var ikke mye som fikk plass i magen min. Lite plass å utvide på.

  Vielsen var kjempenydelig. Ble overassket faktisk. Mye bedre og mer personlig enn en vielse i Den Norske Kirke. Kjæresten til forloveren min sang You raise me up. Og en venn og tidligere biskop holdt tale for André.
  Etter vielsen ble André veldig klåfingret merket jeg. Hehe. Var litt uvandt at han gjorde det.

  Maten var god og talene flotte. Brudevalsen gikk noenlunde greit. Var vanskeligere med kjolen da.
  Altfor mange kaker!!
  God underholdning var det også.
  Da vi til slutt forlot festen, fikk vi en salutt med «Nede på stasjonen» og levende lys til bilen.
  Fikk høre at ingen hadde sett en brud som smilte så mye. Eller et par som var så forelsket. Hehe.
  Min tante sa også at det var det flotteste bryllupet hun hadde vært i.
  Jeg er også veldig fornøyd med hvor mye vi fikk til på 3 måneder.

  Hotellet var flott. Vi fikk frukt og alkoholfri sjampis på rommet. Sengen fikk kjørt seg ut av posisjon (kremt), og hårnåler ble plukket ut. Klarte selvsagt å glemme hårbørsten min hjemme. Så er fremdeles en stor floke.
  Morgenen brakte med seg dårlige nyheter om at Della var død. Vi mistet og fikk et familiemedlem på samme dag.

  Tar siste flyttelasten nå. Og mister derfor internett frem til vi får satt opp det i den nye leiligheten. Noe vi ikke håper tar så lang tid.

  #40921

  GRATULERER som nygifte til deg og Andrè!
  Festlig å få høre hvordan dere hadde det!Håper du straks kommer deg på nett igjen!

  #40922

  gratulerer så mye,så bra dere hadde en flott dag 😀

  #40923

  Gratulerer så mye med vellykket bryllup 😀 Og som godt gift 😉

  #40924

  Brudebuketten Yoshi!Hva ble det til?

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 108)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.